Επιστροφή στις βασικές άξιες

Επιστροφή στις βασικές άξιες  

Ζούμε σε μια μικρή επαρχιακή πόλη που τα τελευταία πολλά χρονιά δεν συμβαίνει απολύτως τίποτα. Μέχρι και 3-4 χρόνια πριν οι ρυθμοί και οι τάσεις   ήταν ακριβώς  αυτοί που πρόσταζαν  τα celebretoπεριοδικά και ακλουθούσε σχεδόν όλη η πόλη χωρίς να νοιάζεται…….
Έπρεπε να είσαι in fashion με κάθε τίμημα αλλιώς δεν υπήρχε μας έλεγαν τα περιοδικά μέλλον.
Ήταν εύκολο όταν τα χρήματα έρρεαν από παντού (βλέπε  εύκολα δάνεια για κάθε χρήση ,ακόμη και  για spa!!!!!!!!!)
Οι καιροί όμως άλλαξαν και άλλαξαν για πάντα……
.
Σιγά  σιγά ,αλλά και σταθερά όλοι μας, από ανάγκη περισσότερο πλέον,αρχίσαμε να ψάχνουμε λίγο περισσότερο τις ξεχασμένες βασικές  άξιες που έπρεπε πάντα να είναι οδηγός μας στην ζωή.
Αγάπη ,αισθητική, ακεραιότητα, αυτοσεβασμός,  βελτίωση, γνώση, ευγένεια, οικογένεια, τόλμη, φιλία, φιλότιμο  και άλλες πολλές τέτοιες άξιες  άρχισαν να διεκδικούν χώρο και ρόλο στην καθημερινότητας  και ίσως αυτή να είναι και η λύση στην τρομερή κρίση που μας κυκλώνει από παντού.
Διεκδικήστε όλα αυτά που θα σας κάνουν να νιώσετε πιο ολοκληρωμένοι  και πιο ευτυχισμένοι και μην φοβάστε  να διαπραγματεύεστε  όταν οι περιστάσεις το απαιτούν...........

o apenantis  

Share on Google Plus

About apenantis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια: