Η αλήθεια έμαθε κρυφτό ...



Η αλήθεια έμαθε κρυφτό …………..

Σήμερα έκανα μια μικρή περιήγηση στο ειδησεογραφικά sites  του διαδικτύου και νόμισα ότι ο χρόνος έχει σταματήσει εδώ και περίπου τρία χρόνια.
Οι ίδιοι άνθρωποι να λένε με στόμφο τα ίδια ψέματα και να χαζοχαμογελούν.
Είναι οι ειδικοί και οι ανώτεροι των ειδικών που ήρθαν υποτίθεται να μας σώσουν, και ανακυκλώνουν την τρέχουσα επικαιρότητα κλέβοντας την δημοσιότητα  από τους ντόπιους celebrities που έχουν φτάσει στα πρόθυρα κατάθλιψης.
Από εκείνη την θλιβερή μέρα που βγήκε στα τηλεπαράθυρα ο τότε πρωθυπουργός και με φόντο ένα από τα ομορφότερα ελληνικά νησιά ανακοίνωσε ότι «δυστυχώς ΕΛΛΗΝΕΣ το party τελείωσε και τώρα πρέπει να πληρώσετε το λογαριασμό» ζούμε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο ”αναμονής” των ήδη προαποφασισμένων μέτρων.
Ζούμε την απόλυτη κοροϊδία και δυστυχώς λόγω πολύ μεγάλης  προϋπηρεσίας στην δουλεία του καναπέ με αντικείμενο την πλύση του εγκέφαλου μέσω του λαμπερού χαζοκουτιού μένουμε όλοι αδρανείς.
Το περίεργο όμως σε αυτή την τραγωδία που βιώνουμε είναι ότι έχουν σιωπήσει παντελώς και οι φωνές των ανθρώπων του πνεύματος και της σοφίας.
Δεν μιλάει κανένας παρόλο που όλοι ξέρουμε ότι όλο αυτό το παραμύθι είναι καλοστημένο και καλά πλασαρισμένο……
είναι σα να λέμε ότι η αλήθεια έμαθε καλά κρυφτό και κανένας δεν μπορεί να την ανακαλύψει.  

o apenantis

Share on Google Plus

About apenantis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου