Η αρχή και το τέλος ….






η αρχή και το τέλος …..ή πολύ όμορφα θα σκέπτονταν ένας έξυπνος άνθρωπος ….το τέλος και η αρχή…..


μου αρέσει πολύ όταν ξεκινώ κάτι νέο που θέλω και επιτέλους βρίσκω χρόνο να το κάνω…..ή  όταν  οι ίδιες οι κατατάσσεις μου το υπαγορεύουν .
έτσι είναι η ζωή, κάτι  ξεκινάς κάτι σταματάς ….αλλά για να γίνεται σωστά η δουλειά ,και έτσι πρέπει ,κάτι σταματάς και μετά ξεκινάς……κύκλος είναι και γυρίζει και αυτό σε κρατάει ζωντανό και έτοιμο για τα επόμενα βήματα…...both and more είναι μια έκφραση που διάβασα στο βιβλίο του Δημήτρη Μπουραντά «όλα σου τα έμαθα μα ξέχασα μια λέξη» και πιστεύω ότι είναι πολύ σοφή φράση και πολύ μου αρέσει, και στην πράξη ακόμη περισσότερο…….

τα καλύτερα γίνονται όταν έχεις ξεκάθαρη σκέψη και καλή ψυχολογία …….τίποτα μα απολύτως τίποτα δεν σου δίνει πραγματική χαρά αν « σέρνεται» αν δεν  είναι  καθαρό .
οι αλλαγές με όποιο τρόπο και αν γίνονται είναι αφορμή για ανανέωση και για νέα ξεκινήματα ……..πολλές φόρες σε ξεβολεύουν και μπορεί να είσαι λίγο κακόκεφος στην αρχή αλλά γρήγορα κάνεις ένα restart και ατενίζεις το μέλλον με φρέσκια ενέργεια .
από καθετί που κάνεις, δίνεις και παίρνεις ώστε να υπάρχει ισορροπία…..αν μόνο δίνεις δεν κάνει, αν μόνο παίρνεις σύντομα θα το πληρώσεις διπλά…..(έχε υπόψη ότι όλες οι πληρωμές δεν γίνονται με μετρητά και η αξία τους  τις περισσότερες φόρες είναι πολλαπλάσια)…..
σκέψου πάντα θετικά, κράτα τα καλά και προχώρα στην πραγματοποίηση των νέων στόχων σου με την καλύτερη διάθεση διότι εδώ και καιρό σε περιμένουν………

o apenantis

  

Share on Google Plus

About apenantis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου