1+1=3





1+1=3
Μπορεί να συμβεί αυτό το αποτέλεσμα?
Είναι ποτέ δυνατόν 1+1=3?
Η απάντηση είναι ότι μπορεί αρκεί να μην αναφερόμαστε σε αντικείμενα .
Όλοι γνωρίζουμε ότι αν έχουμε μια σοκολάτα και προσθέσουμε άλλη μια ίδια,  στο τέλος θα έχουμε ΜΟΝΟ δυο σοκολάτες .Για κανένα λόγο δεν μπορούμε να βρεθούμε να έχουμε 3 ίδιες σοκολάτες.
Άρα πολύ εύκολα και χωρίς δεύτερη σκέψη ένας λογικός άνθρωπος θα πει ότι μαθηματικός που λέει αυτά τα πράγματα μάλλον δεν θα είναι στα καλά του.
Όμως αν φύγουμε από την στενή έννοια της πρόσθεσης των αντικειμένων και σκεφτούμε πιο ελεύθερα, θα διαπιστώσουμε ότι υπό τις σωστές προϋποθέσεις το 1+1=3.
Η πρόσθεση λοιπόν μπορεί να κάνει αυτό το «θαύμα» όταν αφορά σε ανθρώπινες σκέψεις .
Σκέφτομαι εγώ ,σκέφτεσαι εσύ, σκεφτόμαστε αρμονικά μαζί δηλ. είμαστε δυο και έχουμε 3 σκέψεις.......
.
Με αυτό τον τρόπο η πρόσθεση παίρνει άλλη διάσταση και με αυτό τον τρόπο λειτουργούν και οι ομάδες που θέλουν να πορεύονται με επιτυχίες .
Ομάδα είναι η οικογένεια ,ομάδα είναι οι συνέταιροι σε μια επιχείρηση, ομάδα είναι οι μαθητές μιας τάξης ,ομάδα είναι οι καθηγητές ενός φροντιστηρίου ή ενός σχολείου ,ομάδα είναι οι φίλοι…….ομάδα είναι ………..
Οι ομάδες που έχουν σαν σλόγκαν το 1+1=3 είναι οι ομάδες που πιστεύουν στο «Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ»…….και είναι οι ομάδες με τις περισσότερες επιτυχίες…..


o apenantis 

Share on Google Plus

About apenantis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου