Σε τι κόσμο ζούμε???





Σε τι κόσμο ζούμε???


Ζούμε εδώ και 3 χρόνια σε κρίση. Τώρα τελευταία τα πράγματα ζορίζουν ακόμη περισσότερο και έρχονται και νέα χειρότερα μέτρα. Η απελπισία είναι έκδηλη σχεδόν παντού.
Παρόλα αυτά  ο καφές εξακολουθεί να πωλείται και 3 ευρώ ακόμη και 3,5 ευρώ στην ευρύτερη περιοχή της πόλης μας, η μπουγάτσα εξακολουθεί να κοστίζει 2 ευρώ ,τα εισιτήρια στα αστικά κτελ εξακολουθούν να έχουν τις ίδιες υψηλές τιμές, ένα μέτριο γεύμα εξακολουθεί να κοστίζει ακόμη και 25 ευρώ το άτομο, η ΔΕΗ εξακολουθεί να αυξάνει τις τιμές στην κατανάλωση, το νερό εξακολουθεί να ανεβαίνει, η βενζίνη εξακολουθεί να ανεβαίνει …....
Και οι μισθοί εξακολουθούν να κατεβαίνουν και οι συντάξεις εξακολουθούν να μειώνονται και οι κοινωνικές παροχές έχουν πάρει την κατρακύλα δίχως τέλος .
Και μετά έρχεται η καραμέλα που έχει όνομα και επώνυμο ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ……..και μετά κάποιοι ξύπνησαν και μετά κάποιοι κοιμήθηκαν αιώνια…….

o apenantis
Share on Google Plus

About apenantis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου